Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 400 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 11 szoba
Telek terület 1091 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Ha együtt szeretnél lakni a gyerekeiddel (lehetnek akár hárman is) , ha látni szeretnéd mindennap az unokáid, segíteni tudjátok egymás életét, de mégis becsukod az ajtót és a magad világában élsz, ha már nem megy könnyen a vásárlás, vagy intézkedés, vagy gondoskodni szeretnél szüleidről, hogy közel legyenek, Neked találták ki ezt a házat.

Ha van befektetni való pénzed, bérbeadva akár minimum 1.000.000.- Ft/hó bevétellel tudod gyarapítani  havi jövedelmed, Neked találták ki ezt a házat.

Budaörs elején, csendes utcában nívós házak között található ígény szerint akár 4 családnak  is alkalmas 3 bejárattal rendelkező családi ház.  A lakások 50, 60, 90 és 150 négyzetméteresek. Külön mérő van a gáz és az elektromos áram mérésére. Összesen 11 szoba, 4 konyha,5 fürdőszoba szolgálja a mindennapokat.

Főútvonaltól kb 200 méterre található. Három útvonalon közelíthető meg Budapest, a nagy bevásárló központok pedig  kb 5-8 perc gépkocsival, de akár autóbusszal is megközelíthetőek.

Biztonságos környezet.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

Ár

Irányár 210 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Ambrus Márta
Telefon +36 20 243 Mutasd
Email ambrus.marta@ Mutasd