Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 202 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 780 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1987
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
ELADÓ a II/A valóban csendes és zöld, így méltán kedvelt Széphalom részén, egy 1987-es építésű, felújított, 790nm-es telekkel rendelkező, 3 szintes családi ház, 195nm Nettó, 204nm Bruttó belmérettel, 5 szoba + nappalis, 3 fürdőszobás kivitelben, fedett két gépkocsis beállóval.

A telek jobb hely kihasználtsága érdekében, a ház bal oldali fala a szomszédos házfallal párhuzamosan, de különállóan épült, a kettő közt 4cm-es extra hő-hang szigeteléssel. A tető kívülről cseréppel burkolt, belül pedig Isoflock 12cm-es, fújt szigeteléssel, valamint a padlásfödém, kiegészítő 10cm vastag XPS szigeteléssel lett kivitelezve. A bukó nyíló fa ablakai, szintén hő-hang szigetelt kivitelben lettek beépítve, ami szintén hozzájárul a ház jó hőtartásához. A fűtését új kondenzációs kazán szolgáltatja, minden helységben padlófűtéssel kombinálva. A ház meleg víz ellátását, 3db tetőn elhelyezett, síkpaneles napkollektor biztosítja.

Földszint helységei: Az előtérből egy 2nm-es gardrób nyílik, tovább haladva, 17nm-es étkezős közlekedőt találunk, ahonnan egy WC-s fürdő és a lépcső alatti tároló nyílik, az étkezőből pedig a 10nm-es fedett erkélyre juthatunk. Itt találjuk továbbá a gépesített konyhát, gáztűzhellyel, elektromos főzőlappal és mosogatógéppel, ami egy 3,2nm-es kamrával is rendelkezik. Valamint a hatalmas 32nm-es kandallós nappalit.

Alsó szint helységei: Az alagsorba érve, a lépcsővel szemközt találjuk a gépészeti helységet, ami egyben fürdő is, ám ez jelenleg felújításra szorul. A 11nm-es folyosón tovább haladva, jobbra találunk egy 3,2nm-es finn szaunát, ahol valóban lelazíthatjuk a nap fáradalmait. Majd egy 10nm-es műhely, hobby helység és egy 12,6nm-es szoba található. Az alagsori folyosóról közvetlenül a fedett gépkocsi beállóhoz is kijuthatunk.

Emeleti szint helységei: Az emeleten 3db Nettó 12nm-es /Bruttó 13,8nm/ hálót találunk, amiből egy saját, WC-s, kádas fürdővel rendelkezik, a másik kettő pedig egy közös erkéllyel rendelkezik. Ezenkívül az emeleten találunk még egy sarokkádas, WC-s külön fürdőt és egy nagyobb, Nettó 14,8nm-es /Bruttó 17nm/ hálót, majd egy 3nm-es gardrób szoba található.

A fedett gépkocsi beállóban, egy hatalmas beépített, teljes hátfalat beborító szekrény található, helyet szolgáltatva a kerti gépeknek, szerszámoknak. Ezen kívül a kertben találunk még egy melegházat és egy szerszámos kis házat.

A környék infrastruktúrája jó: Busz: 57-es, 64-es, 164-es, 257-es,264-es, 64A. Elérhető közelségen belül, üzletek, bevásárlási lehetőségek, Óvoda, Iskolák, többek közt a Francia iskola, valamint sportolási lehetőségek, uszoda, stb.

A fent leírtakat figyelembe véve az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik egy valóban kellemes, madárcsicsergős környezetben, élhető terekkel rendelkező, családi otthont keresnek, elérhető áron!

A 134MFt-os ár irányár! Az ingatlan per és tehermentes! A birtokba adás 2-3 hónapon belül várható! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 134 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd