Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 104 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1 m²
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült kb. 1910
Épület szintje 5
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Erkély 1 m²
IMPOZÁNS ÁLOMOTTHON, VALÓDI NAGYPOLGÁRI ELEGANCIA, ÁTGONDOLT BELSŐ TEREK, LUXUS KIALAKÍTÁS!

Lipótvárosban, a Vígszínházzal szemben, a Szent István körút egyik legszebb épületében, eladásra kínálunk egy exkluzívan felújított, erkélyes, gépesített, légkondicionált, három külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, tulajdoni lap szerint 104 nm-es, a valóságban 106.2 nm méretű, napfényes, második emeleti lakást, liftes társasházban.

A lakás teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, igényesen kivitelezett és berendezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kialakításra, új, fa nyílászárók és minőségi burkolatok kerültek beépítésre. A fűtést és melegvíz ellátást kondenzációs kazán biztosítja, beépített 50 literes melegvíz tárolóval a korlátlan és zavartalan melegvíz ellátás érdekében!

Modern és letisztult új konyhabútor került a lakásba, két étkezővel, minőségi konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámú sütő, mosógép. Továbbá három külön nyíló hálószoba és két fürdőszoba került kialakításra, így a lakás a privát és meghitt pihenést maximálisan biztosítja.

A szobákban, fürdőszobákban, konyhában álmennyezet és Led-világítás került kialakításra, ami különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A lakás árnyékolását, a sötétítést redőnyök biztosítják!

A lakás nappalija és két hálószobája a csendes Honvéd utcára néz, a harmadik hálóból a tágas udvart látjuk.

A lakás teljesen tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, az egyik legjobb ajánlat a piacon.


A vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobák berendezése, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök.

Nézze meg a lakást és személyesen győződjön meg arról, hogy a lakás élőben még szebb, mint a képeken.

Ár

Irányár 139,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PIEMONT Ingatlaniroda
Név Szűcs Loránd András
Telefon +36 30 989 Mutasd
Email info@ Mutasd
kiemelt