Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 390 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1046 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Szépen parkositott  telken eladó egy 390 nm, 3 szintes luxus családi ház.Leirni nem lehet azt a szépséget amivel  rendelkezik.A házban minden nívós. Iparmüvész tervezte a bejárati ajtókat, a lépcsőház ablakait, ezt látni kell!

A ház minden szükséges biztonsági védelemmel rendelkezik.

Az alsó szinten található egy 3 állású garázs, 3 db tároló, beépitett szekrényekkel, kondi terem, szauna ,zuhanyzó,si mosó, Wc, kazánház ,összes alapterülete:174 nm.

Az első szintre a garázsból lépcsőház vezet, de az udvarról is van bejárat előszobával, melyben egy gardrob szekrény található,

A levegős közlekedőről nyilik a 2 hálószoba, a kényelmes konyha étkezővel,éléskamra, fürdőszoba, külön Wc, háztartási helyiség ,hatalmas mennyezetig érő tároló szekrényekkel, és a csodaszép nappali amelyből egy tágas teraszra jutunk.

A bejárati ajtó előtt szintén egy fedett terasz található.

A felső szinten egy tanuló szoba beépitett tárolóval, szintén a közlekedőről nyilik a két külön bejáratú háló szoba, a tágas nappali, innen nyilik egy nagy erkély. rálátással a kert hátsó részében elhelyezkedő úszó medencére

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

 

Ár

Irányár 194.99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Takó Terézia
Telefon +36 30 357 Mutasd
Email tako.terezia@ Mutasd