Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 70 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 510 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Budapest XVIII.kerületében, Üllői úthoz közel, családi házas övezetben Önre vár ez az igényesen felújított , 2 szobás családi ház ami még ráadásul bővíthető is!

A felújítás mit is takar? Új vezetékek, műanyag ablakok- szúnyoghálóval- redőnnyel, falak körbe gipszkartonozva -hálózva, az egyébként jó állapotban lévő hagyományos parkettára került a laminált hajópadló, új konyhabútor, homlokzati szigetelés 6 cm és még sorolhatnám.....

Az ingatlan sarok telken helyezkedik el, a nagy kapu elektromosan nyílik, kb 4 autó beállását teszi lehetővé az aknás garázs előtti betonozott terület.

Kis szerszámos tároló is itt kapott helyet.

 

A ház fűtéséről konvektor gondoskodik. Belmagasság 2,90 m, egyszóval a tér nem nyomasztó. Tájolásának köszönhetően a helyiségek világosak,benapozottságuk nagyon jó.

Szerkezetileg a ház stabil, jól megépített, nem vizes, nem penészes.

Tényleg érdemes megnézni! 

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

Ár

Irányár 36,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Biczók Linda
Telefon +36 30 676 Mutasd
Email biczok.linda@ Mutasd