Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 42 m²
Építési állapot használt
Építési mód könnyűszerkezetes
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 925 m²
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje földszintes
Energetika :
Eladóvá vált Csörögben egy 925 négyzetméteres belterületi telek, rajta egy 42 négyzetméteres házzal!

A ingatlan Csörög szélén helyezkedik el, közel a Sződhöz vezető autóúthoz. Azoknak ajánlom, akik szeretnének falusias környezetben élni, de mégis közel a városhoz!

A telken egy 42 négyzetméteres könnyűszerkezetes ház található, igény szerint használható nyaralónak, vagy lakó háznak is. A belterületi telek 40%-ban beépíthető. Az ingatlan két utcával határos, mindkét utcára nyílik kapu. Jelen pillanatban a telek egy kerítéssel van elválasztva, kitűnő fekvésének köszönhetően, akár két ház is helyet kaphat rajta, igény szerint akár két külön helyrajzi számra is kimérhető!

A fedett teraszról egy szobába léphetünk ahonnan nyílik két fél szoba, illetve a fürdőszoba, ahol a toalett is található. A konyhának használt helyiségbe és a mellette elhelyezkedő tárolóba az udvaron keresztül, külön ajtókon tudunk bemenni. A fűtés elektromos, a meleg víz ellátás bojlerrel megoldott.

A ház mellet található egy kerti kiülő is amely igazi pihenősarok lehet az új tulajdonos számára.
A telek kertnek leválasztott részén egy szerszámoknak alkalmas fa épület található.

A házban van víz, villany, csatorna. Gáz az utcában található. A kert mindkét végében van kút.

A községben megtalálható óvoda. Bölcsőde, az óvoda területén került kialakításra, amelyet azok tudnak igénybe venni, akik munkába állás miatt gyermekük elhelyezését kívánják megoldani. Továbbá megtalálható a községben művelődési ház - könyvtár, orvosi rendelő, védőnői szolgálat és gyermekjóléti szolgálat is. Menetrend szerinti iskolabusz jár reggel és délután a váci és sződi általános iskolákba. A településen van posta és bolt is amely a család élelmiszerellátását biztosítja.

Csörög községben a tömegközlekedés kiváló, busz és vonat közlekedés is rendelkezésre áll, Pest megye fejlődő települései tartozik, váci járásban, a budapesti agglomerációban található a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal mellett.
A buszmegállóba gyalogosan 2 perc alatt el lehet érni. Vácra vonattal és busszal 15-20 perc alatt, gépjárművel 8-10 perc alatt tudunk eljutni.
Az M2 autópálya 5 perc alatt elérhető, ahonnan Budapestet 20 perc alatt megközelíthető forgalom függvényében.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, ha felkeltette az érdeklődését, akkor várom a megtisztelő hívását!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Tanácsadás

Ár

Irányár 16,9 millió Ft (402,38 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Virág Edina
Telefon +36 70 634 Mutasd
Email virag.edina.bh@ Mutasd