Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 30 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 1477 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Diósd központhoz közeli aszfaltozott utcában, újépítésű házak szomszédságában egy 1477 m2-es, összközműves telken található, 28 m2-es alapterületű, tégla és könnyűszerkezetes építésű családi ház eladó.
A telek L alakú, 30% beépíthetőséggel, minősítése: művelésből kivett hétvégiház, udvar. A rajta lévő épület, téglából és könnyűszerkezettel épült, beton födémmel, zsindely héjazattal.

Alsó szinten étkezőkonyha, fürdőszoba és kamra, az emeleten1+félszoba és egy WC található, Az emeleten1+félszoba és egy WC. A házat L alakban tároló határolja.

Az ingatlan jól bővíthető, sok lehetőséget rejt magában.

A telek két felöl közelíthető meg, az utca felöl és egy szolgalmi útról, így ideális lehet akár két családnak is.

Közlekedése jó, tömegközlekedés 10 perc séta, autóval 2 perc az M0-ás. Közelben Interspar, Diósd központja, ahol orvosirendelő, posta, rendőrség, önkormányzat, iskola, óvoda, bölcsőde, éttermek találhatóak.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 35,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd