Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 187 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érd Ófalu családias részén (templom közelében) eladó egy sok lehetőséget hordozó ingatlan. A telken két különálló épület található. A nagyobb (50nm) felújított, modernizált. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdő, WC alkotja a lakóteret. Vízteres kandalló, hangulatos (részben fedett) terasz, alacsony fenntartási költségek. Akár teljes bútorzattal, berendezve.

A kisebb, különálló ház 40 nm lakóterét nappali, konyha, fürdőszoba alkotja, udvarán tároló, illetve grillező lehetősége. Jó állapotú, konvektoros fűtésű. Jelenleg bérlő lakja, szívesen maradna.

Akár két generáció zavartalan együttélésére is alkalmas, de a kisház kiadásával befektetésként is remek lehetőség (lakni és pénzt keresni)

A Duna part, a dinamikusan fejlődő "pincesor" pár percnyi séta, a tömegközlekedés remek.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Molnár Zsolt
Telefon +36 30 188 Mutasd
Email molnar.zsolt@ Mutasd