Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 720 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érden madárneves utcában, iskola-óvoda közelében, teljesen felújított, 140 nm lakóterű, 6 szobás, két generáció részére is alkalmas, családi ház, 720 nm-es gondozott telekkel eladó.
Az ingatlan 5 cm-es szigeteléssel, fa nyílászárókkal rendelkezik. Az első lakás étkező-konyhás, nappali, fürdő, háló a tetőtérben nagy közösségi tér hálófülke, gardrób és kis ráfordítással kialakítható még akár két hálószoba.

A második lakást 3 szoba, nagy étkező-konyha, hatalmas fürdőszoba és egy tároló alkotja.

A két lakást akár egybe is lehet nyitni, illetve igény szerint lehet a helyiségeket a másik lakáshoz kapcsolni úgy, hogy az egyik terét növelve a másikét csökkentve, megtartjuk a két külön bejáratot.

Az ingatlanhoz kapcsolódik garázs és műhely. A családiházas tárolást több melléképület segíti.

Az ingatlan körbejárható, gondozott kert veszi körül.
A fűtést  és a meleg víz ellátást cirkó szolgáltatja 
Közlekedés: helyi tömegközlekedés, busz, 10 perces gyaloglással elérhető a vonatközlekedés két különböző vonatállomással, gépjármű M6-os és M7-es autópályák 3-7 perces közelségben találhatók.
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, családiházas ingatlanok között helyezkedik el. 
Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen. 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 59,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd