Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 106 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1475 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érden faneves utcában, nagyon jó terekkel rendelkező 106 nm-es családi ház, 1475 nm-es gondozott telekkel eladó.
Az ingatlanban 4 szoba található, nagy étkező-konyha, nagyméretű fürdőszoba, külön WC. Lakható, de felújítandó állapotú, betonfödémes. Terei és elosztása nagyon sok lehetőséget rejt magában. A hatalmas méretű telek két utcára nyílik, ami még további lehetőséget nyit.

Gazdasági épület pincével, tároló épületek és egy szuterén helyiségben vegyestüzelésű kazán is található a telken. Az ingatlan körbejárható, gondozott kert veszi körül.

A fűtést cirkó és vegyestüzelésű kazán, a melegvíz ellátást villanybojler szolgáltatja 

Az ingatlan összközműves, a telken belül van a csatorna csonk, de erre nem kötöttek rá.
Közlekedés: helyi tömegközlekedés, gépjármű M6-os és M7-es autópályák 3-7 perces közelségben találhatók.
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, családiházas ingatlanok között helyezkedik el. 
Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen.

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 48,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd