Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 149 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 618 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Kecskemét családi házas övezetében, rendezett utcában eladó egy 2 szintes, 2generációs 4 szobás, 2 bejáratos sarok telken álló családi ház.

A telekre  két bejáraton lehet bejutni, a háznak szintén 2 bejárat van.  A felső szintre egy 26 nm.es teraszról jutunk fel. .Egylégterű a felső szint, leválasztható belőle akár 2 db szoba, a fürdőszoba egyben van a WC-vel. A konyha rész nyitott a tágas nappalira, innen nyílik egy 6 nm-es erkély. A burkolat laminált padló. Rendkívül világos, körbe süti a nap.

Az alsó szintre a bejárat előtt egy 6 nm-es teraszon át jutunk az előszobába és közlekedőbe, 3 szoba egy fürdőszoba egy WC és egy amerikai konyhás tágas nappali található.

A ház teljes mértékig alá pincézett, itt  található egy garázs, a kazánház és különböző tevékenységre alkalmas hatalmas tér. Ez a helyiség ipari árammal ellátott.

A telken egy ásott kút is található, amely az öntözést költséghatékonnyá teszi.

Minden fontos intézmény a közelben, bevásárlási lehetőség 300 m távolságra található.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 53,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Takó Terézia
Telefon +36 30 357 Mutasd
Email tako.terezia@ Mutasd