Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 92 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 882 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült 1968
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pilis központi részén található az ingatlan. A 882 nm-es telken egy 92 nm-es 3 szobás lakóház, egy nyári konyhából és garázsból álló melléképület, valamint állattartásra alkalmas ólak kaptak helyet.
A nyári konyha 14,7 nm, a garázs 14 nm. A szobák napfényesek tágasak. A lakóépületbe 2 helyen van lehetőség belépni, vagy az előszobán, vagy a konyhán keresztül. Az épület a ’60-as évek végén épült, azonban a folyamatos felújításoknak köszönhetően nagyon jó állapotú. Ki lettel cserélve az utcai szobák ablakai, valamint a bejárati ajtó. A villanyvezetékek 5 éve, míg a vízvezetékek kb. 8 éve lettek kicserélve. A festés 2 éves. A tetőszerkezet is fel lett újítva, részleges palacsere valósult meg, valamint újak az ereszcsatornák. Új a kiskapu és a nagykapu is, melyre egy motort szerelve elektromos nyitódásúvá alakítható.
Az ingatlan összközműves. Fűtése gázkonvektorral,illetve a konyha és az udvari szoba között beépített, valamint az egyik utcai szobában található cserépkályhákkal megoldott. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre.
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas. Amennyiben hitellel szeretné megvásárolni az ingatlant, vagy CSOK-ot igényelne, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézést vállal.

Ár

Irányár 22,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd