Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 330 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 994 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Pomázon,  egy telken két rendkívül jó állapotú épület akár 1, akár 2, akár 3 generáció részére is alkalmas. Az utcai fronton lévő 2 szoba, nappalis, konyhás, fürdőszobás, külön Wc-s régi parasztházat teljesen korszerűsítették, felújították, abban laktak amíg a kétszintes rendkívül ígényes új épület elkészült. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali kandallóval található, hálószoba, nagyméretű zuhanyzós fürdőszoba, tágas wc, és 2 autó részére garázs van. A felső szint egy óriási galériás nappaliból, 2 hálószobából, nagyméretű fürdőszobából és egy konyhából áll. A konyha bármikor átalakítható egy nagyméretű szobává, ami egy 25m2-es teraszra nyílik. Az épület 10 éves, szigetelt, redőnnyel ellátva kiváló minőségű.

Csendes, egyirányú utcában 10 percre Szentendrétől rendkívül sok lehetőséget biztosít új tulajdonosának. Saját részükre építették, de az élet közbeszólt, így célszerű a jelenlegi tulajdonosnak megválni tőle.

A telekmegosztás megtörtént, így akár 2 külön ingatlanként is megvásárolható, de jelenleg egynek számít.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 99,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Ambrus Márta
Telefon +36 20 243 Mutasd
Email ambrus.marta@ Mutasd