Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 1598 m²
Komfort duplakomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1994
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hivatkozási szám: 231594
A várostól 5 percre, csodálatos természeti környezetben, erdők ölelésében, többfunkciós családi ház, fűrész és fafeldolgozó üzem eladó!

Borsod megyében Putnokon eladó, egy tégla építésű, 300 nm lakóterű, 6 szoba + 2 nappalis, tetőtér beépítésű, dupla komfortos családi ház. Az 1598 nm - es telken található nettó 122 nm - es fűrész és fafeldolgozó üzem szintén a vételár részét képezi.

A ház HB 38-as téglából épült, ez kiválóan szigetel, tetőszerkezete is kifogástalan állapotú. Alatta 27 nm - es pince, két helységes, kazánház (15 nm) és tüzelőtároló (12 nm) megosztásban, a nappaliból nyíló terasz 15 nm területű.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal lehetséges, a fűtőtestek lapradiátorok, a meleg vízszolgáltatást villanybojler biztosítja. A vízellátás ásott kútból történik, hidroforral, a szennyvízelvezetés derítős megoldású. Fa nyílászárói nagyon jó állapotúak, rendben tartottak. Egy szoba padlószőnyeges, 5 szoba és a lépcsőház tetőtéri része kiváló minőségű parkettával burkolt, a többi helység járólapos. Az amerikai stílusú hatalmas nappali – konyha - étkező, a boltívek, a lépcsőház gyönyörű tölgyfa korlátja, a cseresznye és fenyő lambériák csodás hangulatúvá varázsolják belső teret.
A felső szint vendégfogadásra lett kialakítva, itt a nagyméretű nappaliból négy különnyíló szobába és a szemben lévő nagyméretű fürdőszobába (+WC) tudunk belépni. Két szoba külön fürdőszobával, egy pedig egy nagyméretű erkéllyel (13 nm) rendelkezik. Az épületben több tároló helység (lépcső alatti, tetőtérben 2 db), és vörös fenyőből készült beépített szekrény van. Az épületben található bútorok külön alku tárgyát képezik.

A telek két bejáratú a hátsó részén helyezkedik el az ipari árammal ellátott fűrészüzem, garázs, és a fából készült tűzifa tároló épület. Az üzem két helységgel (63 nm+ 21 nm), garázzsal (21 nm) és kiszolgáló helységekkel (iroda, raktár, fürdőszoba, WC) rendelkezik. A munkagépek (szalagfűrész, gyalugép, eszterga, stb...) külön alku tárgyát képezik.
A telken illetve a telek előtt mindkét bejáratnál, termő gyümölcsfák, díszcserjék, virágok sokasága fogadja a látogatót.
KÉREM, TEKINTSE MEG AZ INGATLAN 3D BEMUTATÁSÁT!

Vidéki életforma, a várostól 5 percnyire, csend, jó levegő!
VÁLLALKOZÓKNAK ajánlom! A szomszédos modern ló istállóval, és a szintén szomszédos 3 szobás családi házzal (2718 nm telekkel) egy csomagban, megvételre! Az ingatlan csak azok értékesítése után, vagy azokkal együtt eladó!
( A ló istálló melletti telken bérelhető teniszpálya üzemel.)

Helységlista, földszint:
Előszoba+lépcsőház: 16 nm (lépcső alatti beépített szekrénnyel)
Étkező (lakóelőtér): 28.6 nm
Konyha: 11.4 nm
Kamra: 4.5 nm
Nappali: 27 nm
Közlekedő (vörösfenyő beépített szekrénnyel): 7 nm
Szoba: 19.2 nm
Szoba: 24 nm
Fürdőszoba: 9 nm
WC (bidével): 2.4 nm
Terasz (az étkezőből nyíló): 15.1 nm
Tetőtér:
Lépcsőházi galéria: 8 nm
Tetőtéri tárolók: (2 x 5 nm): 10 nm
Nappali (közlekedő): 25 nm
Szoba: 17.5 nm
Szoba: 16 nm
Fürdőszoba +WC (az előző szobából): 6 nm
Szoba: 16 nm
Erkély (az előző szobából): 13 nm
Szoba: 12 nm
Fürdőszoba+ WC (az előző szobából): 6 nm
Fürdőszoba+ WC (közös, a közlekedő végében): 15 nm
Pince:(kívülről és a házból is megközelíthető)
Kazánház: 15 nm
Tüzelőtároló: 12 nm

Ár

Irányár 31,7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Sztari Gyula-Kazincbarcika és környéke
Telefon +36 20 277 Mutasd
Email sztari.gyula@ Mutasd