Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 105 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 505 m²
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2001
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Eladó családi ház a Szentendrei-szigeten, Szigetmonostoron!

Megvételre kínálok egy igényesen és gondosan felépített tágas családi otthont Szigetmonostor, Horány természetközeli, ősfás, csendes részén, az Árpád-hídtól 18 km-re. A ház maga és környezete barátságos, a környéken lévő ingatlanokat sokan most is nyaralónak, hétvégi háznak használják. A jelenlegi tulajdonos állandó lakhatásra építette ezt az LKE-övezetben lévő házat, amely gyalog sincs messze a dunakeszi kompkikötőtől, a helyi vegyesbolttól és a nyáron népszerű étteremtől. Kertje és környéke különlegesen zöld, fedett terasza igazi nyugalmat kínál.
A sziget vízi úton több helyről is megközelíthető, Vácról, Alsógödről, Dunakesziről, Szentendréről, továbbá a tahi hídon, közúton. Dunakeszi irányából minden órában háromszor jár 20 percenként autós komp, csúcsidőben 10 percenként közlekedik, a kikötő a 2-es és a 2/A út közelében van. A Határ-csárdai átkelőnél negyedóránként jár az autós komp, amely Szentendre és Leányfalu határánál köt ki a 11-es úton. Vácról óránként közlekedik a komp. A 2 km-re lévő Szentendre belvárosába elektromos hajóval lehet eljutni gyalogosan és kerékpárral, az alsógödi révtől pedig a vasúti közlekedés elérhető, a Nyugati-pályaudvar mindössze 27 percre van.
Az ingatlanba a következő közművek kerültek be: villany (3 fázisú), csatorna, gáz, a vizet pedig házi vízellátó biztosítja. A Szentendrei-sziget Budapest ivóvízbázisa, az ingatlanban adalékmentes víz áll rendelkezésre. Továbbá be van kötve a szélessávú internet és a digitális tévéadás is.
A konyhabútor egyedi, a beépített Bosch-, valamint Teka-konyhagépek a vételár részét képezik.
A telekre való belépést könnyíti egy elektromos kapu, közvetlenül előtte egy fedett felszíni beálló biztosít két autónak parkolási lehetőséget, egyben óvja őket az esőtől és a hótól.
A ház beton alapra épült, a falazat 38-as porotherm tégla, az ablakokat, valamint a teraszajtót A1-es minősítésű, törhetetlen biztonsági üvegablakok teszik védetté. A nyílászárók Sofa-termékek, pácolt fából készültek. Az épületben két fürdőszoba is található, egy kisebb a földszinten, egy tágasabb az emeleten. A melegvízről és a ház fűtéséről új kondenzációs kazán gondoskodik. A hidegburkolattal fedett területeket elektromos padlófűtés egészíti ki.
A burkolat az előszobában, fürdőszobákban és a konyhában járólap, a két hálószobában és a tágas nappaliban pedig laminált padló, hajópadló előkészítéssel. Tárolási lehetőségre egy 20 m2 –es pince áll rendelkezésre.
A tető javításra szorul, de rendbetételéről a tulajdonos adásvétel előtt gondoskodik. Az ingatlan nagyszerű döntés mind időseknek, mind családalapítás előtt állóknak egyaránt, akik a nyugalom szigetére vágynak. A településen megtalálható több vegyesbolt, hentes, zöldséges, kávézó, piac, bölcsőde, óvoda, iskola, faluház minőségi programokkal, valamint sportpálya, továbbá folyamatosan épülnek a kerékpárutak. Kiépített dunai strand üzemel, és vízisportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Megközelíthetősége miatt praktikus választás mindenkinek, aki Budapest, Dunakeszi, Göd vagy akár Szentendre környékén dolgozik.
Az ingatlan előre egyeztetett időpont szerint hétvégén is megtekinthető.

Irányár: 58 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás


Köszönjük, hogy minket választott!

Ár

Irányár 58 millió Ft (552.38 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Zongora Máté
Telefon +36 70 564 2599,+36 70 620 Mutasd
Email zong.mate@ Mutasd
kiemelt