Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 128 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 850 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort komfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: szerkezetkész
belül: szerkezetkész
Épült 2010
Épület szintje földszintes
Energetika :
Jöjjön és éljen Vanyarcon!

Vanyarc község Nógrád- megye déli részén, a Cserhát lankáin található, nagyon szép természeti környezetben, Budapesttől 70 km-re. Megközelíthető Balassagyarmat, Vác, Pásztó, Hatvan és Aszód felől.

Eladásra kínálunk egy csodálatos örök-panorámával büszkélkedő, bekerített telken lévő pinceszintig elkészített házat. A lejtős telken elkezdett ház, jelenleg egy zsalukő monolit vasbeton födémmel zárt, 128 nm alapterületű 280 cm belmagasságú építmény,amelyben már megépítésre került egy látszótéglás, boltíves mennyezetű 20 nm- es borospince. A házrész kertre néző oldalán egy 20 nm- es teraszról csodálhatjuk meg az elénk táruló örök-panorámát!
A ház teljes szélességében kialakításra került egy jelenleg már vas- biztonsági ráccsal felszerelt, 38 nm- es tároló rész.
A házat 2 szint, plusz tetőtérbeépítéssel tervezték, vagyis a jelenleg zsalukőből megépített pinceszintre még építhető egy emelet, tetőtér beépítéssel. Ez a feladat az új tulajdonosra vár!


A részben közművesített telek 850 nm- es, gyümölcsfákkal beültetett. Amelyet az utcafront kivételével monolit vasbeton kerítéslábazattal és zártszelvény oszlopokkal ellátott kerítés vesz körül. A gyönyörű környezetben lévő házrészt job oldalról erdő, szemből termőföld határolja. A szomszédban, illetve az egész aszfaltos utcában új építésű családi házak állnak!


Az ingatlan különleges adottsága, hogy vadászterülettel határos, így előnyös lehet vadászat iránt érdeklődők számára vendégházként, a környező kiránduló célpontok (Szirák, Palotás, Hollókő, Szécsény, Mohara, stb.) révén turistaszállás, panzió céljára.

A kis cserháti falu folyamatos fejlődés.- fejlesztés alatt áll. Új piactérrel, és szép játszótérrel büszkélkedik. Méltán híres sztrapacska- fesztiváljáról. 2022. szeptemberétől Waldorf iskola indul a településen, a helyiek sok szeretettel fogadják a hasonló érdeklődésűeket! Összetartó közösség aktív kulturális élettel!

Ha személyesen is kíváncsi a gyönyörű panorámára, amely az Ön leendő otthonából tárul elénk, akkor ne habozzon, jöjjön és nézze meg személyesen!


Amiben segítjük Önöket:
-hitel ügyintézés
-CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-földhivatali háttér
-ügyvédi háttér
-földmérés
-értékbecslés
+ szolgáltatásunk:
Ingyenes ajánlat küldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával!

Ár

Irányár 6.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PRO-LUX Ingatlaniroda
Név Kiss Andrea
Telefon +36 30 566 Mutasd
Email andreakiss.prolux@ Mutasd
garázzsal