Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 380 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült 1985
Épület szintje földszintes
Energetika :
Gödöllő kertvárosában eladó egy 1,5 szobás 46 m2-es társasházi okirattal és telekhasználati megosztással rendelkező ingatlan a hozzátartozó külön bekerített 380 nm-es telekrésszel. A ház csendes mellékutcában található földszintes, téglából épült, a nyílászárok hagyományos dupla szárnyúak. A burkolatok: előszoba és a konyha: PVC, szoba: laminált parketta, félszoba: szőnyeg, fürdőszoba: kerámia. Az ingatlan felújítást igényel, összközműves. Fűtést és meleg vizet a nem rég beszerelt kombi gáz cirkó biztosítja radiátoros rendszerrel. A konyhában elektromos vízmelegítő adja a meleg vizet. Az egyik szobában egy fa tüzeléses vas kandalló is található.

Helyiség lista:
szoba: 16,24 nm), félszoba: (10,73 nm), konyha: (7,38 nm), kamra:(1,38 nm), előszoba: (5,89 nm), fürdő: (4,25 nm), pince: (12 nm), gyűrűs kúttal.

Az előkertben található az utcáról nyíló garázs található, melyen kívül a telken belül plusz egy jármű parkolhat. Hátsó zárt kertrész, pihenésre kertészkedésre is alkalmas. Hátul található még melléképület, tárolásra és állattartásra. Az ingatlan tehermentes. Közös költség nincs.

Kérdés esetén hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 29 millió Ft (630,43 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Happy Family Home
Név Botos Moksony Erika
Telefon +36 20 365 Mutasd
Email happyfamilyhome21@ Mutasd