Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 90 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 360 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érd Városközponthoz közel, 2017-ben épült, tetőtér kalakításos, 90 nm-es önálló ikerház, 360 nm saját telekkel eladó. 
Az ingatlan földszinti része készen van: Nappali, háló, étkező-konyha, fürdőszoba, háztartási helyiség és gardrób kialakítású.

Tetőtere 40 nm hasznosterület, új tulajdonos elképzelése szerinti szobaszámmal alakítható.
A fűtést és a meleg víz ellátást a tetőre telepített kollektor rendszer biztosítja, mely wifis alkalmazással, elemenként ellenőrizhető. Fűtése: padlófűtés.
A ház könnyűszerkezetes, betonyp technológiával épült, tartószerkezete fa váz. épült,  külső szigetelése 10 cm Dryvit hőszigetelő rendszer.
A födémszerkezet  ácsszerkezetű, a tető borítása cserép.
A nyílászárók műanyag, thermo szerkezetűek, redőnnyel ellátottak.

 

A beépített konyhabútor a vételár része.
Közlekedés

Vasútállomás 13 perc séta, helyi volánbusz megálló 2 perc séta, autóval pár perc alatt elérhető az M6-os autópálya, Százhalombatta, Tárnok és Érd központja.
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, családiházas ingatlanok között helyezkedik el. A közelben iskola, óvoda, orvosirendelő, bevásárlási lehetőség,
Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen. 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 46 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd