Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 1439 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Felújított ház-nyaraló a Naszályi úton!!!
Páratlan panoráma, csendes, nyugodt környezet, nagy telek...ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni ezt a kis házikót...
Tatát és Naszályt összekötő Naszályi úton...a háztól 50 m-re buszmegálló található!
A telek és a ház fekvése nagyon kedvező, számos lehetőséget hordoz magában. Ideális lakhatásra is, hétvégi házként, vagy nyaralóként is használható.
A felső szintről páratlan panoráma teszi kellemessé a mindennapokat, és gyönyörű látványt nyújt a ház előtt található zöld rész, valamint a látvány a Gerecse Tájvédelmi területeire.
A ház a 1970-es években épült, 2016-ban részleges felújítást végeztek, melynek során új burkolatok kerültek beépítésre, a nappaliban, a konyhai részen és a hálófülkében. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, és egy abból nyíló hálófülke, valamint egy wc / zuhanyzó található. A felső szinten 2 szoba, konyhafülke és zuhanyzó/wc, valamint a mosógép is itt kapott helyet. Az emeleti szinten a teraszról páratlan kilátás nyílik. A nyílászárók az alsó szinten fából, az emeleti szinten fémkerettel ellátottak.
A vízellátás fúrt kútról házi-vízművel biztosított, melyet 2 éve teljes egészében kicserélt a ház jelenlegi tulajdonosa, de közeljövőben tervezik a Naszályi úton a csatorna és vezetékes víz kialakítását. A fürdőszobában található villanybojler ( 5 éves )biztosítja a melegvíz ellátást. A fűtés fatüzelésű kályháról megoldott az alsó és felső szinten is, mely 2 évvel ezelőtt készült el, újult meg.
A házhoz hatalmas 1439 m2- es telek tartozik, ami számos lehetőséget teremt az új tulajdonos számára. Az ingatlan további jellegzetessége, hogy 50 kb. méterre a kaputól található egy buszmegálló, ami Tata-Naszály közötti közlekedést megkönnyíti azok számára, akik nem rendelkeznek gépjárművel. Még egy kis ráfordítással, takaros kis otthont varázsolhat belőle, kerttel, nyugalommal, panorámával, mindezt most megvásárolhatja egy kisebb lakás árában.
Az ingatlan zártkerti művelés alól kivett, TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg, kérem, hívjon bizalommal!
A Naszályi úti környezetbe csak beleszeretni lehet...jöjjön, nézzük meg együtt!

Ár

Irányár 21.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Kiss Mónika
Telefon +36 30 342 Mutasd
Email kiss.monika@ Mutasd