Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 144 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+1 félszoba
Emelet földszint .
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
A Pasaréti tér fölött, csendes fákkal ölelt, nyugodt környezetben elhelyezkedő 145 nm alapterületű földszinti, kertkapcsolatos ingatlan eladó. Tájolásának köszönhetően (déli) nagyon világos, elegáns lakás.
Felső szintjével kertkapcsolatos, 200 nm kizárólagos használatban lévő kerttel, csobogóval. Téli panoráma a János-hegyre.
Alsó szintje nagy méretű 4x210x100-as angolaknás ablakokkal került kialakításra, mely biztosítja az állandó friss levegőt és fényt a helyiségekbe.
A lakás minden szeglete a praktikumot és az eleganciát tükrözi. Különös figyelmet kapott a világítástechnika és a rejtett hatalmas pakoló és tároló lehetőségek. Az egyedien megtervezett beépített szekrények és az extra méretű gardrób biztosítja a 'mindig rend' kellemes érzését.
A házhoz tartozik egy közös konditerem, egy finn szaunával, mely a közösköltség részét képezi.
A lakáshoz tartozik egy gépkocsinak garázs, mely benne van az árban! Továbbá egy saját 3 nm-es tároló, illetve egy a garázsban elhelyezkedő közös 8nm-es tároló helyiség.
A közösköltség 75.000 Ft, mely tartalmazza a fűtés díját is.
A ház prémium lakóközösségének köszönhetően folyamatosan óvja és karbantartja az ingatlant, így az évek során a ház nemcsak, hogy megőrizte állapotát, hanem folyamatosan extrákkal óvta és emelte szépségét és értékét.
Mindazoknak ajánlani tudom, akik vágynak a csendre, a nyugalomra, a csicsergő madarakra ám, ha kedvük tartja akár egy jó kerti partira is, melyre a csodás kert minden igényt kielégít.
Buszmegálló 3 perc távolságra, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár szintén. A Pasaréti tér frekventáltsága szinte minden igényt kielégít. Iskola 300 méterre, az óvoda 500 méterre található. A környéken több kétnyelvű magánóvoda is van, mely az ingatlantól 2-300 méterre találhatóak.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 165 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Vig Katalin
Telefon +36 30 348 Mutasd
Email vig.katalin@ Mutasd