Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1906
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
ELADÓ az VI. kerület, Diplomatanegyedben, a Benczúr utcában, egy magas minőségű anyagokkal teljesen újjáépített 57nm-es 2 szobás igényes lakás.

Az ingatlan egy kis lakásszámú patinás ház magasföldszintjén helyezkedik el. Az utcafront felőli párkánymagasság 2,1m, tehát a lakás abszolút privát érzésű. A lakás teljesen újra lett építve, itt a falban levő elektromos vezetékekre is gondoltak, illetve a lakásba vezető strang is cserélve lett. A modern trendeket figyelembe véve készült egyedi fa konyhabútorral /beépített mosogatógép, hűtő- és mélyhűtő, indukciós főzőlap, szagelszívó/. A teljes régi parketta felszedése után USB lapokkal töltötték fel a mostani parketta alatt. A hálószobában jelenleg padlószőnyeg van. A belmagasság 4 méter. A stílusos korabeli fa ablakok külső eleme thermo üvegezést kapott. A fürdőszoba kádas, és egy kis beépített polcokat tartalmazó beugrót is elhelyeztek a mosdó mellett. A lakásban a kábel TV és a WiFi kiépítve, vezetékezve, a T-Home szolgáltatja az internetet.

A fűtésről a ház központi kazánja gondoskodik, míg a vízmelegítésről a fürdőben elhelyezett bojler. A közös költség 16025 Ft havonta. A környéken a parkolás fizetős, de a tulajdonosoknak éves 2500 Ft-s matricával megoldott. A társasház kertjét a Délibáb utca felől is el lehet hagyni.

Mi csak múzeum negyednek hívjuk, de a Liget Budapest Projekt mára Európa legnagyobb kulturális tartalmú, rangos nemzetközi díjakkal is elismert városfejlesztési projektje, amely a Városliget parkját újítja meg oly módon, hogy egyúttal megteremti a magyar kultúra évszázados, kiemelkedő teljesítményének széles körű hozzáférhetőségét. 2023-ra a Városliget élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park lesz, ismét méltón egykori fénykorához. A tömegközlekedés: 3 percen belül elérhető a kapun kilépve az M1-es Metró Bajza utcai megállója. A város eme exkluzív belvárosi kerületében, e különleges adottságokkal rendelkező ingatlant kimondottan ajánljuk olyan vásárlónak, aki egyedi megoldásokkal megálmodott és kivitelezett luxust szeretne birtokolni e presztízs környéken. A lakás és az ár része a képeken szereplő összes berendezés, dekorációs elem és bútorzat.

A 65 M Ft-os lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 65 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd