Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 52 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint .
Komfort komfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1910
Épület szintje 5
Energetika :
Lift nincs
Kilátás udvarra,
VIII. kerületben a Népszínház utca 47. számnál eladásra kínáljuk ezt a földszinti, saját, zárt udvarral rendelkező 35+17 m2-es lakást. Az ingatlan tágas, nagy belmagasságának köszönhetően galéria került kialakításra.

A ház maga régi építésű, ahogy a Népszínház utca környékén szinte minden. A körfolyosók pályázat útján felújításra kerültek a ház egyik oldalán, jövő nyáron a másik oldal felújítása várható. A házba proxy kulccsal lehet bejutni, innen kb 8 lépcsőt fel kell sétálni, majd a lift mellett 8 lépcsőt le, így ismét visszajutunk a földszintre, nem szuterén, nem alagsori lakásról beszélünk, részben sem!

A lépcsőnél található egy zárt ajtó, melyhez csak a közösképviselőnek és ezen lakás tulajdonosának van kulcsa, így mondhatni saját zárt udvarról elérhető a lakás. Hivatalosan ez közös terület, azonban ezt már több tíz éve csak az használja, akinek ez a lakás a tulajdonában van. Itt lámpákat, kerti asztalt, stb-t elhelyezni lehet, szoktak is.

A lakás maga kellemesen fényes, déli tájolású, nincs vele szemben épület a közelben, így ez nagy szerencse számunkra, 2018-ban teljes felújításon esett át, előtte-utána fotókkal dokumentálva vannak. Belmagassága 5 méter, kivétel a WC, ahol 2,8 méter, valamint a fürdőben álmenyezet van 2,8 méteren, de felette ott van valamivel több mint 2 méter szabad tér, elszívóval felszerelt a vizes helyiség. Nappalija 23 m2 alapterületű, innen érhető el a galéria, mely további 17 m2-t tesz ki. Mindekettő álló, közel 2,5 méteres belmagasságú.

A lakáshoz tartozik saját pince, száraz, nem vizes, valamint a lakás bejárata mellett egy tároló is használható.

A fényképek teljes egészében megfelelnek a valóságnak, így ha érdekes lehet Önnek, keressen nyugodtan a hét minden napján 9-21 óra között.

Bankfüggetlen hitelcentrumként a hiteligénylésben is tudunk segíteni.

Ár

Irányár 23 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
kiemelt