Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 83 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2017
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift van
Kilátás utcára,
ELADÓ a XII. kerületben, Széchenyihegyen, a Rácz Aladár úton, egy 2012-ben épült, 6 lakásos kulturált, és újszerű állapotban lévő üzletek szintje + 2 emeletes társasház 1. emeletén egy 89nm-es /83,6nm fűtött alapterület + 10,6nm erkély/ K-i fekvésű, igényesen újragondolt és kialakított lakás.

A kor igényeinek megfelelően a hatalmas étkező-konyhás nappaliból egy emelő-toló erkélyajtón keresztül jutunk ki az L-alakú oldalsó irányba kiszélesedő teraszra. A konyha teljesen felszerelt /sziget szagelszívó, beépített mosogatógép stb./, és a képeken látható újszerű állapotban van. A lakás és a terasz nyugalmáról egy körforgalom gondoskodik, átmenő forgalom nincs, az ingatlan közvetlen közelében természetvédelmi terület, erdő helyezkedik el. A lakás nívóját emeli a minden helyiségben kialakított mennyezeti süllyesztett LED világítás, és a prémium burkolatok. A nappali klimatizált. Az előszobában magas minőségérzetű beépített szekrényezés. A fürdőszobában (jelenleg a mosógép mögött) 2. wc kialakításának lehetősége van. Az ingatlanhoz tartozik még egy, a bejárat mellet elhelyezett kis tároló lehetőség. A nívós lépcsőházban Lifttel juthatunk le a teremgarázs szintjére, ahol 4,5 M Ft-ért vásárolhatunk /közvetlenül a beruházótól/ garázsbeálló helyet, akár 2 darabot is. A társasháznak kertész által gondozott közös hátsó kertje van.

A házban központi kazán van, illetve egy nagy közös tároló is a teremgarázs szintjén. A közös költség havi 22,9e Ft, ami a szokásos tételeken felül a csatornadíjat és a vízfogyasztást is tartalmazza. A házban UPC /Vodafone/ és a T-Home is elérhető. Az ingatlan a fotóknak megfelelő állapotban kerül átadásra, per-, és tehermentes, azonnal költözhető.

A 123,5 M Ft-s lakás ára irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom!

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 123.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető