Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 220 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+1 félszoba
Emelet - nem meghatározott - .
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Érd Postástelepen, összkomfortos társasházi lakás, 100 nm, szigetelt, 3 szobás, jó állapotú, 360 nm-es saját telekkel eladó.

A  földszinten 120nm, 4 egységre osztva, amiből egy garázs, a másik három rész jelenleg tároló-műhelyként használt. Kialakítható itt akár lakás, de vállalkozási céloknak is megfelel az ingatlan elhelyezkedése alapján.

Az első emeleten helyezkedik el a lakás 3 szoba, hal, étkező-konyha, fürdőszoba előtér és egy 15 nm-es fedett terasz. Az étkező-konyhához egy hangulatos étkezőterasz kapcsolódik. Esztétikai felújítással modern otthonná válik, jelen állapotában polgári otthon.

Kertje gondozott, növényekkel telepített pihenőkert, az utcáról elektromoskapun jutunk be.

Rendezett jogviszonyok, társasházi szerződés. A házat két lakás alkotja, fizikailag is teljesen elkülönülnek egymástól.
A fűtést cirkó szolgáltatja, kandalló építhető.
Közlekedés
Közvetlen járat Etele térre, helyi tömegközlekedés és gépjármű
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, igényes ingatlanok között helyezkedik el. 
 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 39,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd