Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 10400 m²
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Művelési ága ipari és kereskedelmi telek
Övezeti besorolás K-1
Extrák 2010 óta működő köztartozásmentes vállalkozással eladó
Nógrád megyében, NŐTINCSEN 2010-óta működő KÖZTARTOZÁSMENTES VÁLLALKOZÁS 10.400m2-es BELTERÜLETEN lévő BEÉPÍTETLEN TELEPHELLYEL ELADÓ. A telek a Lókos-patak festői völgyében, a József Attila utcában található.
A terület sík, fekvésének köszönhetően a reggeli napfelkeltétől a lemenő nap sugaráig kellemesen benapozott. Két hosszanti szélét az út és a Lókos patak határolja. Az utcában minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) megtalálható.
A telek nagyságának és kiváló adottságának köszönhetően többféle felhasználásra is lehetőséget ad. Jelenleg KÜLÖNLEGES BESOROLÁSÚ területként van nyilvántartva, mely alkalmassá tenné rekreációs központ, gyermektáboroztatás, nyugdíjas ház, vagy egyéb, a környezetre jelentős hatást nem gyakorló ipari tevékenység végzésére.
Nőtincs képviselőtestülete igény esetén rendezési tervmódosítással építési telekké minősítheti át, melyet követően lakópark építése vagy felparcellázással építési telkek kialakítása válna lehetővé.
A településen óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, posta és a turizmus miatt több vendéglő is található.
A hegyekkel körülvett, erdős területek kiváló kiránduló helyeket rejtenek. Nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt a közelben lévő, természetvédelmi területté nyilvánított, 40 hektáros horgásztó, valamint az országosan ismert, Seholsziget Élménypark. A horgászok mellett a vadászni vágyóknak is sok lehetőséget kínál a falut körbeölelő Cserhát dombvidéke és a Naszály hegy.
A település Budapesttől 55km-re Váctól autóval 15 percre van. Tömegközlekedésre autóbuszjárat vehető igénybe. Irányár: 45,9 millió

Ár

Irányár 45,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Vámos Edit
Telefon +36 30 234 1 Mutasd
Email vamos.edit.mobil@ Mutasd
csak nálunk