Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 86 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 612 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Homes4you Liapor MASSZÍV KÉSZHÁZAK (NEM KÖNNYŰSZERKEZET! égetett kerámia falazat, duzzasztott agyagkavics) - akár 3 hónap alatt költözhet! Most Ajándék 5, 5kW-os napelemes rendszer a Prémium csomagban!

Családi házak generálkivitelezése liapor téglából. Hogy miboől is építkezünk?? Duzzasztott agyagkavics (Liapor). Ki mondta, hogy a tégla csak kocka lehet? Nálunk egy fal nem 100 tégla. Nálunk egy fal 1 tégla! Nem szeretne évekig építkezni? Kulcsrakész átadás akár 100nap alatt!
Telek tulajdonságok:
Győrzámoly csendes belterületi aszfaltozott utcájában 612 nm-es méretű 16m utcafrontú (víz, villany, gáz a csatorna a telek előtt) építési telken (a vételár képezi a telek árát, ami jelen esetben Bruttó 8M FT 30%-os beépíthetőséggel) kínálok eladásra a legújabb LIAPOR kész ház technológiával, megújuló energiaforrások felhasználásával épülő családi házat.

Ingatlan tulajdonságok:
Ismerje meg Melinda kész házunkat 86 m2 beépített terület 3 hálószoba, nappali, étkező+konyha, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig, tetszés szerint módosítható, átalakítható, alappal együtt, Prémium csomagban most AJÁNDÉK 5.5kW-os napelemmel, 0 energia igényű, külső kulcsrakész állapotban nettó́ ára: 25.199.000Ft Hitelügyintézésben, CSOK-ban tudunk segíteni.

Prémium csomag külső kulcsrakész állapotban tartalmazza:
egy szintes épületeknél a lemezalapot, (sávalap is kérhető, két szinteseknél ez a Standrad) a falazatokat (belső válaszfalakat is), 20cm-es kőzetgyapot szigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, a tetőhéjazatot (standard cserepes lemez, de felárért cserép is kérhető), teljes bádogozást, a héjazat színében, 6 légkamrás színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, terv dokumentációk, engedélyeztetés költségét és most Ajándékba adjuk mellé az 5.5 kW-os Napelemes rendszert.

A szerződésben foglalt árakat garantáljuk, nincsenek építkezés közben elszálló költségek!

Fürst Flórián
Homes4You hivatalos partner

Ár

Irányár 33,29 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Fürst Flórián
Telefon +36 30 994 Mutasd
Email furst.florian@ Mutasd