Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2015
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Mosonmagyaróváron bérbeadásra kínálunk egy földszinti 45nm-es tégla lakást, hozzá tartozó 50 nm-es kertel. Az ingatlan egy kétemeletes társasházban található mely 6 lakást foglal magában. Az épületet 2015-ben építették. A lakás egyedi mérővel ellátott padlófűtéssel rendelkezik. A lakás jellegét tekintve teljes mértékben újszerűnek számít, magas szintű kivitelezés jellemzi a felépítését. Az ingatlan áll egy szobából, egy nappaliból, egy konyha-ebédlőből, és egy fürdő &WC-ből. A lakás meleg víz ellátásáról gázbojler gondoskodik. Műanyag ablakokkal felszerelt és szigetelt, így a rezsijét tekintve alacsony kiadásokkal kell számolni.
Az ingatlanhoz hozzá tartozik egy zárt parkoló is. Mivel a belvároshoz közel helyezkedik el, így minden egy karnyújtásnyira megtalálható, iskola, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, illetve innen a tömegközlekedési csomópontok is kényelmesen elérhetőek.
Az ingatlan bérleti díja 120.000 Ft/hó+rezsi.
Az ingatlan bérbeadását ajánlom egyedül állóknak, s pároknak, akik szeretnének a mindennapok terheit nyugodt, s hangulatos környezetben kipihenni. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, s szeretné megtekinteni, s kibérelni hívjon bátran.
Komplex Ingatlaniroda.

Ár

Bérleti díj 120 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Lampert László
Telefon +36 70 396 Mutasd
Email lampert@ Mutasd