Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 140 m²
Építési állapot használt
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1979
Épület szintje földszintes
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XI. kerületben Albertfalván, a Kondorosi út közelében található. A megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kitűnő, villamosokkal Újbuda központ gyorsan elérhető. Az M7/M1/M6 autópályákra néhány perc után felhajthatunk.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Földszintes épület, több magántulajdonban lévő üzlethelyiséggel. Rendezett, karban tartott, folyamatosan költenek az épületre. Idén a teljes tetőszigetelést kicserélik, melyre a szükséges összeg már rendelkezésre áll. Az épületet az utcafront felől és a hátsó parkoló felől is meg lehet közelíteni. Elzárt felszíni parkolásra, árukészlet tárolására van lehetőség!

ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:
Teljes alapterülete 140nm. 3 bejárattal rendelkezik, egy az utcafront felé néz fotocellás ajtóval, kettő pedig az épület mögötti parkoló felé. A teljes felújítást nemrég fejezték be, melynek keretében a villany(380V is), vízhálózatot kicserélték, álmennyezetbe rejtett világítótesteket kapott, kicserélték a padlózatot, festettek, burkoltak. Helyet kapott egy állógaléria, irodaként, tárgyalóként egyaránt jól használható. Alatta pedig kialakítottak egy tusolóval ellátott fürdőszobát és egy külön WC-t. Riasztó kiépítésre került. Az üzlettér hűtésére 3db 3,5 kW-os klímát szereltek be. Belmagassága 3,8m. Pillanatnyilag majdnem a teljes alapterület egy légtérben található, de száraz falazással könnyedén osztható.

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

PARKOLÁS:
Ingyenesen, nem őrzött kültéri parkolóban több autó elhelyezésére van lehetőség az épület mögött. Elzárt felszíni parkoló kialakítható. A környező utcákban ingyenes a parkolás.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Minimum bérlési idő 1 év! A bérlet feltétele kaució letétele, bérleti szerződés, birtokba vételkor az első havi bérleti díj megfizetése. A közös költség 36.000 Ft havonta (takarítás, karbantartás stb…)

BÉRLETI DÍJA: 685.000 Ft/hó+rezsi

Ár

Bérleti díj 685 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda STEIRERHOMES
Név Steirer Bence
Telefon +36 70 771 Mutasd
Email bencesteirer@ Mutasd
azonnal
költözhető