Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1220 m²
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás L6
Magányszemélyeknek családi ház építésére, Befektetőknek többlakásos társasház építésére is alkalmas építési telek Ürömhegyen!

Eladó igény szerint egy 1220 m2-es, vagy egyben egy 2288 m2-es építési telek Ürömhegyen, csendes exkluzív környezetben, panorámás kilátással.

A természet a legjobb terápia. A feltöltődés egyik legkézenfekvőbb forrása a túrázás, kirándulás. A hegyen, völgyön, szárazon, vízen, friss levegőn eltöltött idő alatt megtisztulsz a városi szennyeződésektől, gondolataid rendeződnek, belső világod felveszi a természet harmóniáját, ritmusát.
A területet a hegy lábánál a Bécsi út, északról Üröm területe, dél felől a Bécsi út túloldalán található Testvérhegy, keletről a Mocsárosdűlő és Csillaghegy határolja. Aranyhegy, Ürömhegy rohamosan fejlődik, a terület 1998-ben került belterületbe vonásra. A hegy nyugati oldala ma vegyesen üdülőkből és családi házakból áll, míg a keleti oldal nívós családi házas övezet. A terület csatornázott részein ikerházak és társasházak is szép számban épültek. A III. kerület egyetlen olyan része, ahol még megfizethető áron lehet építési telket vásárolni. Az Aranyhegyi, Ürömhegyi ingatlanok befektetési szempontból is ajánlhatók, hiszen a terület a kedvező adottságok, csatorna- és útfejlesztések eredményeként folyamatosan felértékelődik. Egyéb jellemzők: jó levegő, szép panoráma, nagy, zöld területek, általánosságban déli és nyugati lejtésű területek, városközpont viszonylagos közelsége (autóval 10 perc alatt két híd is elérhető), a tömegközlekedés a hegy lábánál adott. Végül, de egyáltalán nem elhanyagolhatóan: megnyugtató a közbiztonság!

Ezen a területen eladó egy nagyon jó adottságú 1220 m2-es, vagy egyben egy 2288 m2-es építési telek, melyre egy-egy családi ház, illetve többlakásos társasház is építhető. A környék rohamosan fejlődik, számos ingatlan építése zajlik jelenleg is.
Az eladó telek a hegy déli oldalában található, területe enyhén lejtős, melynek köszönhetően a ráépítendő családi ház, vagy társasház örökpanorámás kilátásnak örvend. Déli fekvésű, Testvérhegyre, illetve a város irányába tökéletes a panoráma.
Az alap telek mérete 1220 m2, de igény szerint az alatta fekvő telekkel egyben is megvásárolható!

Az eladó telkek mérete:
- 1220 m2-es,
- /+1068 m2/ 2288 m2-es,

Építési telkek, melyek az L6-III-SZ/IK övezeti besorolásba tartoznak, és az alábbi paraméterekkel rendelkeznek:
- Az övezet közcsatornával ellátott telkein több lakóépület létesíthető
o Kettőnél több fő rendeltetésű épület csak a közcsatornával ellátott telken
 b) a 20%-os beépítési mérték és építmény magassági korlátozás esetén 2000 m2-nél nagyobb (két telek együttes vásárlása esetén) telekméret esetén helyezhető el.
- Az övezet 14 m-nél szélesebb, közcsatornával is ellátott telkein legfeljebb 4 lakásos lakóépületek létesíthetők. 14 m-nél keskenyebb telken maximum 2 lakásos épület helyezhető el. Egy telken elhelyezhető lakásszám a megengedett legnagyobb építhető bruttó szintterület 150-nel való osztásából, a kerekítés szabályai szerint adódó egész szám.
- A telek L6-III-SZ/IK besorolású építési övezetben található:
o legnagyobb beépíthetőség: 20 %
o építménymagasság legnagyobb mértéke: 5,0 m
o zöldfelület legkisebb mértéke: 65 %
o terepszint alatti legnagyobb beépíthetőség mértéke: 25 %
o bruttó szintterületi mutató: 0,4

Kifejezetten ajánlom:
- családoknak, akik exkluzív, csendes, családi házas övezetet preferálják, és hosszú távon értékálló ingatlant szeretnének építeni egy rohamosan fejlődő területen
- 2288 m2: befektetőknek/építtetőknek, hiszen 2 épületben akár 6 lakás is kialakítható, ezért nagyon jó az ár-érték aránya!
Mivel az eladó telekrészek többféle verzióban is értékesíthetőek, azaz rugalmasan kezelendőek, ezért minden érdeklődő megtalálhatja a számítását!

Környék:
A környék L6-III-SZ/IK övezet. Csendes, nyugodt környék. Az utca minimális forgalmú, átmenő forgalom nem jellemző, jellemzően a helyi lakosok használják. Az ingatlan mögött természetvédelmi terület található.

Közlekedés:
Busz: 218, 160, 260, 260A, 943, 960
Vonat: S72, Z72

Műszaki:
Víz: utcában (adott esetben a telken)
Villany: utcában (adott esetben a telken)
Gáz: utcában (adott esetben a telken)
Csatorna: utcában (adott esetben a telken)

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel állunk rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hívjon most és nézze meg akár még ma!

Ár

Eredeti irányár 69 M Ft
Akciós Irányár 63,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KeltaHome Ingatlaniroda
Név Kelemen Tamás Zoltán
Telefon +36 30 261 0 Mutasd
Email kelemen.tamas@ Mutasd