Építési, üdülő és mezőgazdasági telkek széleskörű választéka!

Eladó telkek

Eladó telkek

Eladó építési telkek Budapesten és országszerte. Víkendház telkek, üdülő telkek, eladó mezőgazdasági telek, ipari telek. Rögzítse eladó telek hirdetését!


 

Az epitesitelek.com honlapunkon ingatlanközvetítő partnereink és magánszemélyek egyéni eladó telek hirdetése található meg Magyarország egész területéről. Kínálatunkban nem csak építési telek, üdülő vagy zárt kerti telek találhtató, hanem kínálunk még mezőgazdasági vagy ipari telkeket is.

 

Ingatlanközvetítő partnereink működése nem csak eladó építési telkek ingatlan közvetítésére korlátozódik, hanem értékbecslésére, hitelügyintézésre valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére is. Ha az építési telek helyett mégis inkább már kész új ingatlan vásárlása mellett döntene, látogasson el a www.ujingatlan.hu oldalunkra.


Eladó építési telek ingatlanát hirdesse nálunk! 

"Eladó telek kínálat" menügomb alatt találja az oldalunkon feltöltött időrendben legfrisebb ingatlanainkat, majd ezalatt a "További ingatlanok" gombra kattintva listázhatja a teljes eladó telek kínálatunkat, jobb oldalon szűkítési lehetőséggel.

 

"Akciós eladó telek kínálat" menügomb alatt található azon eladó telkek listája, ahol a hirdető az eladó telek árát csökkentette. Ennek oka legtöbbször az, hogy az eladónak sűrgőssé vált a telek eladása. Kíváló lehetőség az akciós telkek vásárlására!

 

Oldalunkon nem csak lakóépület építési telek kínálattal rendelkezünk, hanem mezőgazdasági telkeken belül erdő, szántó, legelő és időnként halastó kínálat is megtalálható oldalunkon. Ne fáradozzon telek eladásán maga, bízza a Magyar Ingatlanközvetítők Orzságos Szövetségének valamelyik hozzáértő ingatlanközvetítő tagjára az eladást.

 

Ingatlanközvetítő partnereink készségesen segítik szakmai hozzáértésükkel a telek eladását. Küldje el az eladó telek paramétereit az "Eladó telek rögzítése" menüpont alatt és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot! Rögzítés egyéb feltételeiről ITT tájékozódhat.

 

Válogasson az "Akciós eladó telek kínálat" menüpont alatt megtalálható telkeink közül, ahol sürgős eladás miatt árcsökkentett eladó telek kínálatunkat találja meg! 

Az "Építési telek kereső" menüpont alatt rögzítse telek keresési igényét, a "Hirdetésfigyelő" szolgáltatásunk igénybevételével. Ezt követően újonnan beérkező telek kínálatunkról e-mailben értesítjük, amennyiben igényének megfelelő ingatlan érkezik adatbázisunkba.