Építési, üdülő és mezőgazdasági telkek széleskörű választéka!

Eladó telkek

Eladó építési telkek Budapesten és országszerte. Víkendház telkek, üdülő telkek, eladó mezőgazdasági telek, ipari telek. Rögzítse eladó telek hirdetését!

Eladó telkek

 

Az epitesitelek.com honlapunkon ingatlanközvetítő partnereink és magánszemélyek egyéni eladó telek hirdetése található meg Magyarország egész területéről. Kínálatunkban nem csak építési telek, üdülő vagy zárt kerti telek találhtató, hanem kínálunk még mezőgazdasági vagy ipari telkeket is.

 

Ingatlanközvetítő partnereink működése nem csak eladó építési telkek ingatlan közvetítésére korlátozódik, hanem értékbecslésére, hitelügyintézésre valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére is. Ha az építési telek helyett mégis inkább már kész új ingatlan vásárlása mellett döntene, látogasson el a www.ujingatlan.hu oldalunkra.

 

Eladó telek kínálat oldalunkon találja az időrendi sorrendben a teljes kínálatunkat, majd ezalatt a További ingatlanok gombra kattintva listázhatja a teljes eladó telek kínálatunkat, jobb oldalon szűkítési lehetőséggel.

 

Akciós eladó telek kínálat  oldal azon eladó telkek listája, ahol a hirdetők csökkentették a telkek árát. Ennek oka legtöbbször az, hogy az eladónak sűrgőssé vált a telek eladása. Kíváló lehetőség az akciós telkek vásárlására!

 

Oldalunkon nem csak lakóépület építési telek kínálattal rendelkezünk, hanem mezőgazdasági telkeken belül erdő, szántó, legelő és időnként halastó kínálat is megtalálható oldalunkon. Ne fáradozzon telek eladásán maga, bízza a Magyar Ingatlanközvetítők Orzságos Szövetségének valamelyik hozzáértő ingatlanközvetítő tagjára az eladást.

 

Ingatlanközvetítő partnereink készségesen segítik szakmai hozzáértésükkel a telek eladását. Küldje el az eladó telek paramétereit az Eladó telek rögzítése menüpont alatt és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot! Rögzítés egyéb feltételeiről ITT tájékozódhat.

 

Az Építési telek kereső alatt rögzítse telek keresési igényét, a "Hirdetésfigyelő" szolgáltatásunk igénybevételével. Ezt követően újonnan beérkező telek kínálatunkról e-mailben értesítjük, amennyiben igényének megfelelő ingatlan érkezik adatbázisunkba.

 

Amennyiben telek vásárlási szándékához hitelre van szüksége, felkészült hitelügyintézőink, a Magyarországon elérhető legtöbb bank ajánlatai közül, az élethelyzetéhez leginkább megfelelő hitelkonstrukciót tudja Önnek összeállítani.